Loading image...

Reduser strømforbruket med væske-vann varmepumpe

En væske-vann varmepumpe er en miljøvennlig måte å varme opp boligen din på. I tillegg kan du redusere strømforbruket med opptil 80%.

En væske-vann varmepumpe fra alpha innotec utnytter gratis, fornybar energi fra omgivelsene til å varme opp boligen din. Den henter solenergi lagret i fjell, jord, sjø eller i luften ute, og bruker energien til å varme opp boligen og varmtvannet.

Selv om varmepumpen bruker strøm, så får du opptil fem ganger så mye varme som det den bruker i strøm. Med andre ord: du reduserer strømforbruket ditt til varme og varmtvann med opptil 80% sammenlignet med elektrisk oppvarming.

100% fornybar oppvarming

Når en varmepumpe driftes med fornybar elektrisitet, leverer den 100% fornybar oppvarming. Dette er definitivt miljøvennlig! Varmepumpe er derfor et veldig godt alternativ til andre typer oppvarmingskilder for å få energieffektiv og miljøvennlig oppvarming.

Skal du bygge ny bolig, gir varmepumpe miljøvennlig oppvarming med innebygget energisparing på kjøpet. Det er ekstra gunstig å velge gulvvarme. Da får du høy komfort fra ren energi – og maksimal energisparing.

Det koster mer å installere en væske-vann varmepumpe enn elektrisk oppvarming og vedovn, men til gjengjeld vil du spare energi hver måned. I de fleste tilfeller vil varmepumpen spare nok til at det lønner seg over tid. Det finner du enkelt ut av i samråd med en forhandler som kan hjelpe deg med din energiberegning.

Book en befaring, så får du gratis råd og veiledning av en fagkyndig person.

Grunner til å investere i en varmepumpe fra alpha innotec

  • Lavere strømregning

    En væske-vann varmepumpe kutter energiforbruket til varme og varmtvann med opptil 80%.

  • Bedre inneklima

    Varmepumpen sørger for en stabil og behagelig temperatur hjemme – hele året.

  • Hjelp av fagfolk

    Vi har et landsdekkende forhandlernettverk som hjelper deg når du trenger det. Befaring er alltid gratis!

Se våre varmepumper

Varmepumpene kommer i flere effektstørrelser, og passer dermed til både store og små boliger.