Loading image...

Om oss

alpha innotec er en ledende europeisk leverandør av bærekraftige energiløsninger. Varmepumper fra alpha innotec står for kvalitet, innovasjon, enkel installasjon, enkel bruk og pålitelig drift.

alpha innotec skal levere den beste kvaliteten på varmepumper, tilbehør og komponenter. Både forhandler og sluttbruker skal oppleve stabil drift og lave service- og vedlikeholdskostnader gjennom hele varmepumpens levetid. Dette kan vi kun oppnå ved å sette kvalitet øverst på agendaen. Valg av forhandlere og forretningspartnere blir derfor gjort nøye. I Norge er ABK-Qviller AS enedistributør av alpha innotec.

ABK-Qviller leverer klimavennlige, energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg. Selskapet er Norges største distributør av varmepumper, varmeopptak, aircondition og befuktning. I tillegg er ABK Qviller AS spesialister på moderne systemer for effektiv varmefordeling i bygg.

Utvidet support til forhandlere

For å sikre god kvalitet og service, tilbyr ABK-Qviller utvidet support til forhandlere. Det sikrer at du som forbruker skal få en best mulig opplevelse. ABK-Qviller har mer enn 120 dyktige medarbeidere fordelt mellom hovedkontoret i Oslo, og regionskontorer i Hamar, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tønsberg og Bodø.

Finn ut mer om ABK-Qviller AS (ekstern side, åpnes i nytt vindu).

Se våre varmepumper

Varmepumpene kommer i flere effektstørrelser, og passer til både store og små boliger.