Loading image...

Hvor mye sparer jeg med en varmepumpe?

Varmepumpe er en investering. Den kan koste fra noen titalls-tusen kroner til noen hundretusener, avhengig av hvilken løsning og modell du går for. Selv om dette kan virke som noen voldsomme summer, vil en varmepumpe som regel alltid lønne seg.

Hvor mye du kan spare ved å installere en varmepumpe er avhengig av ganske mye. Ulike husstander har ulike behov. Besparelsen avhenger også av boligens størrelse, hvor mye eller lite isolasjon den har, klimaet der du bor og strømpris. Dette er kun noen eksempler. Det som er veldig sikkert, er at du vil merke en reduksjon i strømutgiftene.

En varmepumpe gir som regel tre til fem ganger mer kilowatt varme enn hva den bruker i strøm. Installerer du en varmepumpe som erstatning for tradisjonell elektrisk oppvarming, er det ikke uvanlig at du kan spare over 9 000 kWh i året. Det blir fort noen kroner når strømprisene er høye.

Få rådgivning

Vurderer du å gå til anskaffelse av en væske-vann varmepumpe, kan du få tips og råd av en fagkyndig forhandler enten på telefon eller hjemme hos deg. Dette er helt uforpliktende. Fyll ut skjema, så blir du kontaktet

 

Se våre varmepumper

Varmepumpene kommer i flere effektstørrelser, og passer dermed til både store og små boliger.